Τις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ έκανε μετά το πέρας της μεσημεριανής φιλικής αναμέτρησης της Κυριακής (18/9) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Ένωσης, ο Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος στάθηκε αφενός στις πολλές απουσίες και τη φύση των back to back ματς στα οποία κλήθηκε να συμμετάσχει η ομάδα του όσο και στον Νίκο Φάσουρα, προς τιμήν του οποίου έλαβε χώρα το φιλικό τουρνουά στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Aποτελεί χαρά και τιμή για μας, που προσκληθήκαμε να συμμετάσχουμε στο Τουρνουά εις μνήμην του αδικοχαμένου πρώην αθλητή του Περιστερίου, Νίκου Φάσουρα. Για την ιστορία, με τον Νίκο υπήρξαμε και συμφοιτητές στη Γυμναστική Ακαδημία.

Μπορώ να πω, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου. Αυτονόητο είναι, ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αξίες. Πρέπει να τις τιμούμε.

Σε ό,τι αφορά στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχω να πω πολλά. Παίξαμε δύο φιλικά ματς στο Περιστέρι σε δύο ημέρες. Τα φιλικά γίνονται για να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα. Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα. Και είμαι χαρούμενος γιατί έχω ενημερωθεί, ότι πλησιάζει η ώρα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και να βάλουμε τα σωστά κομμάτια στη σωστή θέση».