Σε ακόμη μια κίνηση με ορίζοντα το μέλλον προχώρησε η Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Μπουντούρη. Ο 18χρονος guard εκίνησε τα μπασκετικά του βήματα το 2016 στην ακαδημία Τρίκαλα Φούντας 14, τη οποία στελέχωσε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα έως και την αντρική ομάδα σε Β’, Α2 και Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μάλιστα, βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας U18 το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ταλαντούχος Χρήστος Μπουντούρης στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

O Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χρήστο Μπουντούρη.

Ο Τρικαλινός αθλητής εντάσσεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο μακρόπνοο πλάνο της ομάδας μας που οφείλει να εξετάζει και να δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον και παραχωρείται άμεσα με υποσχετική διαρκείας ενός έτους στον Γ.Σ. Σοφάδων.

Ο Χρήστος είναι 18 ετών (γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2004) και με ύψος 1,93μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα το 2016 στην ακαδημία Τρίκαλα Φούντας 14, τη οποία στελέχωσε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα έως και την αντρική ομάδα σε Β’, Α2 και Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η σταδιακή του εξέλιξη τον οδήγησε στην κλήση και συμμετοχή του στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στη Σμύρνη το καλοκαίρι του 2022 και στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών για το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας. Επίσης, ευχαριστούμε την ακαδημία Τρίκαλα Φούντας (Πολυαθλητικό Σωματείο Τρίκαλα 14) για την εξαιρετική συνεργασία και την παραχώρηση του αθλητή, στο πλαίσιο παροχής των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής στο υψηλότερο επίπεδο.