Στο επερχόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά και με τη βούλα η μετονομασία του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας σε «Γιάννης Μπουρούσης», όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (12.9).

Θυμίζουμε πως αυτή η ενέργεια, η οποία ήδη είχε δρομολογηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο της θεσσαλικής πόλης ήδη από το περασμένο πλέον καλοκαίρι, αναμένεται να διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν οι νεοφώτιστοι στον κόσμο της Basket League θα κληθούν να ξεπεράσουν το φιλικό εμπόδιο του ΠΑΟ στον πρώτο αγώνα στο… νέο τους γήπεδο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο σπουδαίος πρώην πλέον σέντερ έχει περάσει και από τις δύο ομάδες, με τις οποίες πρόλαβε να κατακτήσει μάλιστα το πρωτάθλημα τόσο στη Basket League όσο και πέρυσι στον κόσμο της Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μεγάλο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, εκτός από το τεράστιο όνομα του αντιπάλου και το αγωνιστικό ενδιαφέρον, έχει ξεχωριστή σημασία για έναν ακόμη πολύ ιδιαίτερο λόγο. Στο ημίχρονο του αγώνα, θα γίνει και επίσημα, η ονοματοδοσία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου σε Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του πρώην αρχηγού της Εθνικής μας Ομάδας και θρύλου των ευρωπαϊκών γηπέδων, θα υλοποιηθεί με πανηγυρικό τρόπο, μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, που θα έχει την ευκαιρία να τιμήσει μια πολύ μεγάλη αθλητική προσωπικότητα της περιοχής μας.

Πέρα από την τεράστια αθλητική του καριέρα, ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Μπουρούσης, πρόσφερε τα μέγιστα ως αθλητής στην περυσινή χρονιά και συνεχίζει να προσφέρει, αυτή τη φορά ως διοικητικός ηγέτης του Α.Σ. Καρδίτσας».