Για την εξ’ αναβολή αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League, ο Προμηθέας παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος και με αυτόν τον τρόπο επικράτησε εκτός έδρας της Καρδίτσας επιστρέφοντας στις νίκες και στα καλά αποτελέσματα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Μουράτος με 15 πόντους και 4 ασίστ ενώ από πλευράς Καρδίτσας που βυθίζεται ακόμη περισσότερο ξεχώρισε ο νεαποκτηθείς Γκιουζέλης με 15 πόντους.

Ξεκίνημα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν. Το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο βρισκόταν σε μια σχετική ισορροπία και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ωστόσο, καθώς περνούσε η πρώτη περίοδος, οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τους Τσαιρέλη και Kulboka προηγήθηκαν με 15-19. Η απάντηση της Καρδίτσας ήταν άμεση η οποία στη δεύτερη περίοδο έτρεξε ένα σερί 10-0. Κύριοι πρωταγωνιστές ήταν οι Boeheim και Gabrovsek (25-19). Παράλληλα, οι Πατρινοί έδειχναν να κολλάνε επιθετικά με μοναδική λύση τον Μουράτο ο οποίος βοήθησε τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά. Το ημίχρονο έκλεισε στο 37-35.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο Προμηθέας ήταν κυρίαρχος τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Οι Cowan και Μουράτος έδωσαν διψήφιες διαφορές στην ομάδα τους. Η Καρδίτσα με προσωπικές ενέργειες προσπαθούσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, χωρίς όμως αντίκρισμα. Η διαφορά έφτασε ως τους οκτώ πόντους (63-70) αλλά ο Μουράτος που ήταν σε μεγάλο απόγευμα σφράγισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους και ενίσχυσε την ελπίδα για πρόκριση στο Final-8 του Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 37-35, 47-56, 68-81.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.