Για τα καλά στα σαλόνια της Basket League πλέον ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας, ο οποίος έπειτα από περίπου 2 εβδομάδες προπονήσεων είναι έτοιμος για τα πρώτα του φιλικά δείγματα γραφής. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, που βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν, αναμένεται να αντιμετωπίσει δις το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη την Πέμπτη (1/9) και Σάββατο (3/9), με τους Θεσσαλούς να μην έχουν στη διάθεσή τους την τριάδα των Κωστή Γόντικα, Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ και Γιάννη Αγραβάνη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα δυο πρώτα φιλικά τεστ δίνει το επόμενο τριήμερο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ που θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, για αγώνες προετοιμασίας με το Περιστέρι Bwin. Η ομάδα της Αθήνας προετοιμάζεται στο Καρπενήσι και οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια από τις πλέον ενισχυμένες και φιλόδοξες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος, που θα έχει στον πάγκο της τον πρώην μεγάλο θρύλο των παρκέ, Βασίλη Σπανούλη.

Την Πέμπτη και το Σάββατο, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τοΠεριστέρι στο Καρπενήσι και ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει την ευκαιρία ναδει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες προπονήσεων.

Απόντες από την αποστολή θα είναι ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποίαυπεβλήθη στο χέρι του, ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ ο οποίος ταλαιπωρείται από. ίωση, αλλά και προληπτικά ο Γιάννης Αγραβάνης ο οποίος έχει ένα μικροτραυματισμό και θα προφυλαχθεί.

Οι υπόλοιποι αθλητές είναι διαθέσιμοι και η ομάδα θα ξεκινήσει με δυοδυνατά τεστ, τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, με στόχο ναπαρουσιαστεί έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου”.