Ο Insider αποκαλύπτει άλλη μία πολύ όμορφη ιστορία που έχει να κάνει με τον Ιωνικό. Κι όμως ο προπονητής ο οποίος είχε αποχωρήσει μετά την πρώτη αγωνιστική θέλει να επιστρέψει

Καμιά φορά η ζωή παίζει πολύ παράξενα παιχνίδια και αυτό φαίνεται καθαρά στην περίπτωση του Ιωνικού Νικαίας καθώς δεν είναι απίθανο να συνεχίσει με τον προπονητή με τον οποίο άρχισε τη σεζόν. Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα αλλά σίγουρα η ιστορία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Κατά κάποιο τρόπο ο Γιάννης Λίβανος αυτή τη στιγμή αμφιταλαντεύεται μεταξύ ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και υπηρεσιακού προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιωνικός βρίσκεται στην αγορά για προπονητή μην τυχόν και κάτσει κάποια καλή περίπτωση αλλά από την άλλη κανείς δεν είναι σίγουρος για το αν πραγματικά θα αποχωρήσει ο μόνιμος υπηρεσιακός.

Εδώ όμως είναι που η ιστορία αρχίζει και παίρνει άλλη τροπή. Θα θυμάστε ότι ο Ιωνικός ήταν η πρώτη ομάδα που προχώρησε σε αντικατάσταση προπονητή. Και αυτό έγινε παρά τη θέλησή του ιωνικού καθώς ο Άγγελος Τσικληρας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους προκειμένου να αποχωρήσει. Έγινε συζήτηση ακόμα και για θέμα υγείας οπότε από την πλευρά μου δεν έχω παρά να ευχηθώ να είναι όλα καλά.

Όπως με αφήνει insider όμως δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα επιστροφής του Τσικληρα τώρα. Σας μπέρδεψα λιγάκι; Έχουν πάρει τα αυτιά μου ότι ο προπονητής που οδήγησε τον Ιωνικό στην παραμονή πέρυσι έχει μετανιώσει για την απόφαση που πήρε μετά την πρώτη αγωνιστική και τη νίκη επί του Κολοσσού και είναι πρόθυμος να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα η διοίκηση έχει γνώση της επιθυμίας του αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα δούμε το απίστευτο δηλαδή προπονητής που παραιτείται την πρώτη αγωνιστική να επιστρέψει κατόπιν δικής του επιθυμίας στον πάγκο της ομάδας από την οποία είχε παραιτηθεί.

Επειδή πολλά έχουμε δει στη ζωή μας και ειδικά στην υπέροχη basket league δεν αποκλείεται να δούμε και αυτό. Πάντως επειδή είχαν ακουστεί λόγοι υγείας για την αποχώρηση του Τσικληρα το ευχάριστο είναι ότι αυτή δεν υφίσταται αφού ο ίδιος θέλει να επιστρέψει. Είναι κάτι πάρα πολύ καλό.