Αυλαία ανοίγει σήμερα στις φιλικές αναμετρήσεις το Λαύριο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά.

Πρώτος αντίπαλος θα είναι το πανεπιστήμιο του Stanford και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας. Μάλιστα, στο εν λόγω Πανεπιστήμιο αγωνίζεται και ο Andrej Stojakovic γιος του Peja.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρώτο παιχνίδι στο διάστημα της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα δώσει σήμερα (28/8, 18:00) η ομάδα του Λαυρίου, αντιμετωπίζοντας το πανεπιστήμιο του Stanford στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας.
Ο Κώστας Μέξας και οι συνεργάτες του θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους σε αγωνιστική κατάσταση, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι ακόμα είναι αρκετά νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα.
Το Λαύριο αποδέχθηκε την πρόταση του Stanford για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, καθώς η ομάδα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια βρίσκεται εν μέσω του ταξιδιού της στην Ευρώπη.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γιος του Peja Stojakovic, Andrej Stojakovic, ήταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι και δεύτερος σταθμός του Summer Tour είναι η Αθήνα.
Ο Κώστας Μέξας δεν θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι τον Marcus Thornton ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης που ενσωματώθηκε στην ομάδα, μόλις την περασμένη Παρασκευή (25/8), όπως και τον Θοδωρή Ζάρα, που θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.
Αμφότεροι ακολούθησαν σήμερα το πρωί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο κλειστό του Λαυρίου.