Όπως σας είχε προιδεάσει το basketblog.gr, το Λαύριο μετά την ξαφνική αποχώρηση του κόουτς Λημνιάτη, στράφηκε στη λύση του Κώστα Μέξα.

Έτσι και έγινε, ο Σύλλογος ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής το πρώην προπονητή του Ηρακλή αλλά και μέλους του προπονητικού τιμ του Παναθηναικού στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν πλάι στο κόουτς Σερέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Κώστα Μέξα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για προκλήσεις που περιμένουν την ομάδα τη νέα χρονιά:

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμφωνία μου με το Λαύριο. Όλοι γνωρίζουν αυτά που έχει πετύχει η ομάδα από τότε που βρίσκεται στην Α1. Το Λαύριο είναι ένα από τα παραδείγματα προς μίμηση για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες της περιφέρειας.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου ένιωσα το οικογενειακό περιβάλλον που περικλείει την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα είναι “οδηγός” για την προσεχή σεζόν.

Υπάρχουν μπροστά μας προκλήσεις, θα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Πρώτα από όλα να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, με τις αρχές που έχει πορευτεί η ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα, ως Club που έχει νέα διοίκηση και νέα ιδιοκτησία, ένας ακόμα στόχος είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Λαυριώτες στο γήπεδο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την σκληρή δουλειά και την εικόνα μας στο παρκέ”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο που λέει "ΑΕΛΑΥΡΙΟΥ KOSTAS MEXAS WELCOME LAVRIO BASKETBALL CLUB SEASON 2023-2024 WWW.LAVRIOBC.GR"