Το Μαρούσι συνεχίζει τον σχεδιασμό του για να είναι όσο το δυνατόν ετοιμότερο για την επάνοδό του στην Basket League κι υπό αυτό το πρίσμα στοχεύει στην απόκτηση δύο πολύ ικανών περιφερειακών. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στην απόκτηση των Βασίλη Μουράτου (1997, 1,92μ) και Αλέξανδρου Νικολαΐδη (2002, 1,90μ), με τον στόχο του συλλόγου να αποτελεί η μεταγραφή τουλάχιστον ενός εκ των δύο παικτών. Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε πέρυσι στον Προμηθέα και μέτρησε 6,7 πόντους και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ αυτήν την στιγμή συμμετέχει στην προετοιμασία της Olimpia Milano. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής γκαρντ έχει περάσει από σωρεία ομάδων όπως το Περιστέρι,  ο Ήφαιστος Λήμνου και το Λαύριο, την στιγμή που με την φανέλα των “κυανοκίτρινων” πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και μάλιστα κατέκτησε μαζί τους την δεύτερη θέση στην Basket League την σεζόν 2020-21.

Από την άλλη πλευρά ο 21χρονος άσος έπαιξε πέρυσι στο Λαύριο και είχε απολογισμό 6,4 πόντους και 2,2 ασίστ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την αγωνιστική περίοδο 2021-22 συνυπήρξε στον οργανισμό της Ανατολικής Αττικής με τον έτερο μεταγραφικό στόχο του Αμαρουσίου Βασίλη Μουράτο. Πριν από την παρουσία του στο Λαύριο ηγήθηκε της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στην πάλαι ποτέ Α2, την ώρα που έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες πριν από λίγες μέρες.

Επίσης οι πιθανές αυτές μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας του Γιώργου Σκαραφίγκα ίσως φέρουν εξελίξεις στο υπάρχον σύνολο που πάει να δημιουργηθεί, διότι με την νέα διοικητική κατάσταση δεν θεωρείται βέβαιη η παραμονή ορισμένων παικτών που αποτέλεσαν μέλη της περυσινής πρωταθληματικής ομάδας. Τέλος οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε το ρόστερ να συμπληρωθεί το συντομότερο δυνατό.