Σε μια τρομερή κίνηση προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας, ο οποίος πήρε την απόφαση να μετονομάσει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας σε “Γιάννης Μπουρούσης”, προς τιμήν φυσικά μιας εκ των κορυφαίων μορφών στην ιστορία του αθλητισμό τόσο της περιοχής όσο και της Θεσσαλίας γενικότερα! 

Ουσιαστικά, η εν λόγω κίνηση αναμένεται να λάβει χώρα έχοντας ψηφιστεί με απόλυτη ομοφωνία μετά και την πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου, όπως μεταδίδει το karditsalive.net, με τις όποιες διαφωνίες υπήρχαν να ξεπερνιούνται εν τέλει.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως αυτή η μετονομασία δεν έχει οριστεί ακόμα για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά αναμένεται να διεξαχθεί μέσα στον επερχόμενο Σεπτέμβριο, με τον εδώ και μερικούς μήνες πρόεδρο του ΑΣΚ να έχει μπροστά του την ύψιστη τιμή σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Μπουρούσης, έπειτα από μια μεγάλη καριέρα στα πέρατα της χώρας, της Ευρώπης και του κόσμου έκλεισε τη μακρά του σταδιοδρομία στα παρκέ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, όπου επιστρέφοντας στον τόπο του βοήθησε την Καρδίτσα να ανέλθει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο επίπεδο της Basket League.