Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την κατάκτηση του τίτλου, άσχετα αν αυτός δεν είναι σημαντικός. Ακόμη επεσήμανε ότι το τεστ αυτό είναι σημαντικό απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, ενώ στο σχόλιο του για το παιχνίδι είπε ότι η ομάδα του ήταν μέτρια, ωστόσο ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τεράστια δυσκολία στο δεύτερο μέρος. Τέλος υπογράμμισε ότι παρά την ένταση που υπάρχει στα παιχνίδια με το “τριφύλλι”, υπήρξαν πολύ καλές στιγμές αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την κατάκτηση του πρώιμου τίτλους της σεζόν που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι σημαντικός. Αλλά θέλαμε να πιστοποιήσουμε τι είμαστε και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας με έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Γενικά κάναμε μέτριο παιχνίδι, αυτό δείχνουν και τα στατιστικά μας. Αυτό οφείλεται στην άμυνα του Παναθηναϊκού και στην ένταση που είδε το παιχνίδι. Αλλά θεωρούμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ήμασταν πρόχειροι κάποιες φορές. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε με αίμα στο δεύτερο ημίχρονο, έβαλε μόλις 18 πόντους. Επιθετικά ήμασταν λιγότερο πρόχειροι. Αλλά η νίκη είναι που μετράει. Καλή επιτυχία στη σεζόν και στον Παναθηναϊκό».

Για το κλίμα του αγώνα: «Πάντα υπάρχει ένταση στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Αλλά ήταν ωραία αυτές τις δύο μέρες. Υπήρξαν καλές φάσεις για την εποχή. Όλες οι τίμησαν τη διοργάνωση και ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τον ΕΣΑΚΕ. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό έχουν πάντα ένταση και αυτό δεν αλλάζει».