Συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ ο Ιωνικός, ο οποίος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Rayshawn Simmons (1993, 1,94) o οποίος έχει θητεία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Πέρυσι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συνόλου του Τσίκληρα αγωνίστηκε στην Α2 Γερμανίας με την φανέλα της Jena, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας 10,6 πόντους, 7,7 ασίστ και 12,4 μονάδες στο ranking ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γεννημένος στις 2 Αυγούστου 1993, ο 29χρονος αθλητής σημείωσε τις πρώτες του εμφανίσεις με το Moberly HighSchool, μετέπειτα μεταπήδησε  στο NCAA για χάρη του Central Michigan.

Έπειτα από τρεις διαδοχικές σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα μετεγγράφηκε στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε στο τσεχικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Olomoucko Prostejov.

Ακολούθησε το πέρασμα του από την Ουγγαρία και την Zalakeramia, που του εξασφάλισε την μετέπειτα παρουσία του στη Γερμανία με την Erdgas Ehingen.

H σεζόν 2019/2020 τον βρήκε στο βελγικό πρωτάθλημα με την Kangoeroes Basket Willebroek, ενώ την περασμένη χρονιά επέστρεψε στην German Pro A για την Science City Jena.

Στη Νίκαια έρχεται έπειτα από γεμάτη σεζόν, καθώς κατέγραψε 40 συμμετοχές, σημειώνοντας μ.ο. 10,6 πόντους και 7,7 ασίστ ανά παιχνίδι. Αναμένεται να προσδώσει εμπειρία και ποιότητα στην περιφέρεια του Άγγελου Τσίκληρα.