Ο Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Ryan Taylor καθώς ο Αμερικανός shooting guard (27 χρονών, 1.98) έκανε χρήση του buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του και έτσι αποχωρεί από την Ελλάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Πάτρας:

 

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα μας, από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ο Αμερικάνος Ράιαν Τέιλορ ο οποίος έκανε χρήση του buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του και έτσι αποχωρεί από την Ελλάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ράιαν Τέιλορ, επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Carna στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα και τους αποχαιρέτησε.
Μάλιστα, σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην Πάτρα και την συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα και ο Κώστας Ρακιτζής Team Manager της ομάδας, εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους, του παρέδωσε ως αναμνηστικό δώρο, μια φανέλα που έγραφε με το όνομα του.

Φέτος σε 7 παιχνίδια για την Basket League o Ryan Taylor σε 28 λεπτά παιχνιδιού μέσο όρο αριθμούσε 15.71 πόντους (54.5% στα δίποντα, 51.6% στα τρίποντα), 5.8 rebound, 1.1 κλεψίματα και 1.1 λάθη.