Δίχως να ιδρώσει ο Ολυμπιακός πήρε ακόμη μια νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στον Ιωνικό. Διατήρησε επομένως το αήττητο και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Final 8 του Κυπέλλου. Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν ο Βεζένκοφ με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων ξεχώρισε ο Μαυροκεφαλίδης με 23.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν από την αρχή με διάθεση να καθαρίσουν το ματς. Και το κατάφεραν καθώς οι μπάλες περνούσαν συνεχώς σε Fall και Βεζένκοφ με το σκορ να είναι στο 17-6. Μάλιστα, ο ρυθμός άνοιξε με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να μη μπορεί να ακολουθήσει με το σερί των τυπικά γηπεδούχων να πηγαίνει στο 12-0 (27-9). Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε παρόμοια εξέλιξη με τον Ιωνικό να στηρίζεται μονάχα στους Μαυροκεφάλιδη και Lacy. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη επιθετική γκάμα με τους Παπανικολάου και Βεζένκοφ να φορτσάρουν.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κάπως να πλησιάσουν (48-24) αλλά και πάλι οι Ερυθρόλευκοι πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν. Στην εξίσωση μπήκε και ο Peters. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος με τον Λαρεντζάκη να διαμορφώνει το 81-46 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στην αναμέτρηση. Το 100-68 ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προετοιμάζεται για το Final 8 του Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 27-9, 48-20, 68-38, 100-68.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.