Επιβάλλοντας τον ρυθμό του στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ και να κάνει το 1-0 στη σειρά. Πρώτος σκόρερ για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Βεζένκοφ με 21 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Sibert με 15.

Ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ να πατάει καλύτερα στο παρκέ και να προηγείται με 11-5. Γρήγορα όμως οι Ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση με πρωταγωνιστή τον Βεζένκοφ (14-14). Στο τέλος της πρώτης περιόδου μάλιστα, ο Παπανικολάου έβαλε για πρώτη φορά μπροστά την ομάδα του αλλά ο Hands με τρίποντο στην εκπνοή διαμόρφωσε το 19-17 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στη δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Peters πήραν ισχνό προβάδισμα αλλά τα τρίποντα των περιφερειακών του ΠΑΟΚ είχαν τις απαντήσεις και μάλιστα έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ (42-45).

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον ίδιο ρυθμό πίσω από τα 6,75 με τον Sibert να κάνει το 50-48. Με ένα γρήρορο 6-0 όμως και με πρωταγωνιστή τον Walkup, ο Ολυμπιακός ανέκτησε το προβάδισμα. Το παιχνίδι είχε up tempo ρυθμό με τον Βεζένκοφ να ανεβάζει τη διαφορά στο +9 (61-52). Οι Ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να πιέζουν και με ένα επιμέρους 21-7 έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο +11. Στη τέταρτη περίοδο, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς να μην βρίσκουν τους διαδρόμους που έβρισκαν στο πρώτο μέρος (76-58). Η εξέλιξη δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης και οι γηπεδούχοι συνέχισαν αήττητοι τη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 42-45, 63-52, 83-65.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.