Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ πατώντας το γκάζι στο δεύτερο μέρος και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για το Κάουνας. Ωστόσο, στη χθεσινή πρώτη αναμέτρηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σημειώθηκαν κάποια σημανικά ρεκόρ και από τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο Fall μάζεψε οκτώ ριμπάουντ και έγινε ο 12ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που ξεπερνά τα 50 μπλοκ. Στη λίστα αυτή φυσικά βρίσκονται ονόματα που έχουν γράψει το ονομά του με χρυσά γράμματα στον σύλλογο όπως ο Milutinov, Hines και Dunston.

Παράλληλα, ο Βεζένκοφ «έσπασε» ακόμη ένα ρεκόρ. Ειδικότερα, έγινε ο 16ος σκόρερ και ο 13ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού. Έφτασε τα 473 ριμπάουντ και ξεπέρασε τον αείμνηστο Ρόι Τάρπλεϊ που είχε 466 στη σεζόν 1993-94.

Στην αντίπερα όχθη, ο Sibert μπήκε στη λίστα των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ με 300+ πόντους και 50+ τρίποντα. Ειδικότερα, αποτελεί τον 40ο ξένο που μπαίνει σε αυτή την κατηγορία.

Ακόμη, ο Αμερικανός έγινε ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ mateco στη φετινή Basket League που έφτασε σε επίδοση 15+ πόντων που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Είχαν προηγηθεί ο Tyler Poley στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου (23 πόντοι – 0 λάθη) και ο Yanik Franke στο εντός έδρας ματς με τον Προμηθέα για την κανονική περίοδο (18 πόντοι – 0 λάθη).