Σε λιγότερο από ένα μήνα θα διεξαχθεί το τουρνουά «Νίκος Φασούλας» που διοργανώνει το Περιστέρι.

Σήμερα λοιπόν ο Σύλλογος ανακοίνωσε πως τη θέση του Λαυρίου στο εν λόγω τουρνουά θα πάρει ο Παναθηναϊκός και εκεί θα συναντήσει ακόμα την ΑΕΚ, την ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα και φυσικά το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ακόμη πιο δυνατό γίνεται το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», που τιμά τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή του Συλλόγου, το οποίο από διήμερο μετατρέπεται σε τριήμερο (8-10 Σεπτεμβρίου), καθώς τη θέση του Λαυρίου στις ομάδες που συμμετέχουν καταλαμβάνει ο Παναθηναϊκός.

Η παρουσία του Παναθηναϊκού, της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα και της ΑΕΚ αναμφίβολα δίνουν μεγαλύτερη αίγλη σ’ ένα τουρνουά που έχει μετατραπεί σε θεσμό για την οικογένεια του Περιστερίου bwin στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ώρες των αγώνων θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για το τριήμερο Τουρνουά θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-24 θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε όλους τους αγώνες του Τουρνουά. Κλείστε τώρα τη θέση σας στο γήπεδο αγοράζοντας την κάρτα διαρκείας σας

(https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006254)

Το πρόγραμμα του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»:

Παρασκευή 8/9 

ΑΕΚ – Κλουζ

Σάββατο 9/9 

Περιστέρι bwin – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – Κλουζ

Κυριακή 10/9

Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός