Σε ένα κατάμεστο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Hands με 23 πόντους ενώ στην αντίπερα όχθη διακρίθηκε ο Williams με 20.

Ξεκίνημα της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα όντας και οι δύο κοντά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις αρχικές απαντήσεις μέσω των ψηλών τους και ειδικότερα μέσω Miles και Mitchell ενώ στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές τους Hands και Sibert έδωσαν είχε ένα ισχνό προβάδισμα πέντε πόντων (23-18). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με το Δικέφαλο του Βορρά ωστόσο να έχει πάντα τα ηνία. Ο Hands συνέχιζε να είναι σταθερά καλός ενώ από πλευράς ΑΕΚ Mitchell και Oriola είχαν τις λύσεις (40-39).

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ με τον ΠΑΟΚ να είναι αρκετά στατικός στο επιθετικό κομμάτι σκοράροντας μόλις τέσσερις πόντους σε επτά λεπτά. Το γεγονός αυτό, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ΑΕΚ που προηγήθηκε για πρώτη φορά με εννέα πόντους (44-53). Lemar και Γιάνκοβιτς συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη. Σε εκείνο το σημείο, με ένα μικρό σερί 5-0 η ομάδα του Τακιανού ψαλίδισε τη διαφορά και έκλεισε τη περίοδο στο -3 (52-55). Στη τέταρτη περίοδο, Riley και Hands με προσωπικές ενέργειες έδωσαν στην ομάδα τους εκ νέου το προβάδισμα (65-63). To απρόμαυρο προβάδισμα διατηρούνταν τρία λεπτά μέχρι το τέλος (73-70). Το highlight της αναμέτρησης όμως έδωσε ο Renfro ο οποίος με ένα εντυπωσιακό stop απέτρεψε τον Mitchell λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Ο Hands είχε 1/2 βολές αλλά η ΑΕΚ έκανε λάθος στην επόμενη επίθεση μισού γηπέδου και με 2/2 βολές ο Hands σφράγισε μια σημαντική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 40-39, 52-55, 78-72.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.