Ατυχία της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ρόδο και το Σούπερ Καπ της Basket League, με τον Σταύρο Σχίζα να τραυματίζεται στην προπόνηση και να μένει εκτός της τελικής αποστολής του Δικεφάλου του Βορρά για το τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής υπέστη ένα χτύπημα στην προπόνηση της Πέμπτης (28/9) και το αιμάτωμα που αποκόμισε στη γάμπα δεν θα του δώσουν το πράσινο φως για να πατήσει άμεσα παρκέ στην Ρόδο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τους αγώνες του Super Cup, που ξεκινούν από αύριο στη Ρόδο.

Ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε και στη σημερινή προπόνηση έμφαση στην τακτική, ενόψει του αυριανού πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό (29/9, στις 20:30).

Στην αποστολή της ομάδας στη Ρόδο, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Skyler Flatten. Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Laurynas Beliauskas.

Ο Σταύρος Σχίζας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στη Ρόδο, καθώς ένα χτύπημα στην προπόνηση της Πέμπτης και το αιμάτωμα που αποκόμισε στη γάμπα, δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί.