Την τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς πέτυχε ο ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση που είχε αποβολές των προπονητών και την ανατροπή του Ιωνικού Νικαίας με το επιμέρους σκορ της 4ης περιόδου (19-31). Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε αργό tempo και με αργές επιθέσεις. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με τον ΠΑΟΚ να έχει ως πρωταγωνιστή τον Hands ο οποίος έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα τεσσάρων πόντων (16-12). Εντούτοις, ο Ιωνικός είχε τις απαντήσεις με κύριο εκφραστή τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος σκόραρε με διαφορετικούς τρόπους. Η άμυνα του Δικεφάλου του Βορρά σκλήρυνε παίρνοντας ψυχολογία και για την επίθεση όπου με τρίποντο του Τσιακμά η διαφορά έφτασε στο +11 (39-28). Το δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο. Riley και Hands άνοιξαν το ρυθμό ενώ ο δεύτερος αποτελούσε μόνιμο πονοκέφαλο για την άμυνα των φιλοξενουμένων. Το φινάλε της τρίτης περιόδου είχε ως πρωταγωνιστή τον Τσιακμά όπου με την συνεργασία του Σλαφτσάκη έστειλαν την διαφορά στο +16 (63-47). Ο Ιωνικός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Μαυροκεφαλίδης και Μπέμπης έκαναν το δικό τους step up και έφεραν την διαφορά στο -6 (65-59). Σαλούστος και Hands έδωσαν αέρα εννέα πόντων αλλά Μαυροκεφαλίδης και Αρσενόπουλος έφεραν το ματς σχεδόν στα ίσια (76-73). Η τελευταία ευκαιρία για την ολική επαναφορά ήρθε με τις τρεις βολές του Hawkins που όμως σε δύο από αυτές με αποτέλεσμα να δώσει εν τέλει μια δύσκολη νίκη στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 39-32, 63-47, 82-78.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.