Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος για τρία περίπου δεκάλεπτα, αλλά στο τέταρτο ο Κολοσσός Ρόδου του έβαλε δύσκολα. Ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά άντεξε την πίεση και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Franke με 21 πόντους ενώ από πλευράς Ροδιτών διακρίθηκε ο Coffey με 20.

Ξεκίνημα της αναμέτρησης και ο Κολοσσός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τον Γιαννόπουλο να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με 9-3. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν γρήγορα το ματς και δίνοντας έναν φρενήρη ρυθμό στην επίθεση έφτασαν στο 29-16 της πρώτης περιόδου με πρωταγωνιστές τους Riley και Franke. Στη δεύτερη περίοδο, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ασταμάτητος με τον Poley να ανεβάζει το δείκτη της διαφοράς στο +25 και συνολικά ένα επιμέρους σκορ 24-3 (44-19). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαργαρίτης έκανε το step up και έκανε το σκορ 66-40 με τους Ροδίτες να είναι εξαιρετικά άστοχοι. Ωστόσο, από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και μετά Dixon και Coffey βγήκαν μπροστά και επιχείρησαν την αντεπίθεση για την ομάδα τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει ακόμα και στο -5 (85-80). Ωστόσο, οι δύο τεχνικές ποινές προς το τέλος κράτησαν τον ΠΑΟΚ σε απόσταση ασφαλείας με τον Franke ουσιαστικά να σφραγίζει τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 29-16, 52-33, 67-52, 89-82.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.