Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου παραδέχθηκε ότι οι ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού βρισκόμαστε στις αρχές της σεζόν, ωστόσο όταν παίζεται ένας τίτλος πάντα όλοι προσπαθούν να τον διεκδικήσουν.  Ακόμη τόνισε ότι στον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πολύ σωστά. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Είναι η πρώτη μας χρονιά σε αυτή τη γιορτή, αυτό το πρώτο στάδιο πριν τη σεζόν. Συμφωνώ με όσους είπαν πως οι ομάδες δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αλλά, όταν μιλάμε για έναν τίτλο, μπαίνεις στο παρκέ για να τον διεκδικήσεις.

Πιστεύω ότι στο βαθμό που είμαστε έτοιμοι, η ομάδα θα είναι έτοιμη για να παρουσιάσει αυτό που πρέπει στο παρκέ και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλους. Όπως είπε πολύ σωστά και ο Σάσα, να έχουμε μια χρονιά με περισσότερες οικογένειες και λιγότερη βία στα γήπεδα».

Γκίκας: «Διαφορετική η δυναμική της διοργάνωσης φέτος»

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου ως αρχηγός του Προμηθέα Πάτρας και επεσήμανε αρχικά ότι η δυναμική του τουρνουά φέτος είναι διαφορετική, αφού θα λάβει μέρος κι ο Ολυμπιακός. Επίσης ο 32χρονος PG υπογράμμισε ότι η ποιότητα των Πειραιωτών είναι γνωστή και αποδείχθηκε και στις περυσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Τέλος μιλώντας για τους Αχαιούς ανέφερε ότι η ομάδα έχει κρατήσει ορισμένους καλούς παίκτες από πέρυσι κι έχει δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, την στιγμή που στόχος των Πατρινών είναι να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλουμε να τηρήσουμε την… παράδοση που έχουμε στη διοργάνωση. Όμως, η δυναμική είναι διαφορετική φέτος. Είναι το πρώτο που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Ξέρουμε ποιος είναι. Είχα την τύχη και την ατυχία να παίξω αντίπαλός του τρεις φορές πέρυσι, δεν πήγε πολύ καλά. Όμως, η ομάδα φέτος είναι διαφορετική.

Έχουμε κρατήσει καλούς παίκτες από πέρυσι, όπως τον Σίμπσον. Είχαμε θέματα στο κομμάτι των ξένων πέρυσι. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, είμαστε μια δυνατή ομάδα. Αύριο θα δώσουμε έναν δυνατό αγώνα για να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί απέναντι σε μια ομάδα, που είναι καλύτερη από πέρυσι και θα είναι φαβορί για την Euroleague».

Γιαννόπουλος: «Στο Super Cup δεν μπορείς να πας με νοοτροπία ηττημένου»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι είναι νωρίς ακόμη να κριθούν οι φιλοδοξίες της ομάδας, την στιγμή που υπογράμμισε ότι στο Super Cup δεν μπορείς να πας με νοοτροπία ηττημένου. Τέλος εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι οι Ροδίτες θα είναι πανέτοιμοι για να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σας καλωσορίζουμε όλους στο νησί. Οι φιλοδοξίες της ομάδας… Είναι νωρίς ακόμα να τις κρίνουμε. Στο Super Cup δεν μπορείς να πας με νοοτροπία ηττημένου. Θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι για να κοντράρουμε όσο μπορούμε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».