Μαυροειδής για 7η χρόνια στην ΑΕΚ! Όπως έγινε γνωστό μέσω ενός… επικού βίντεο, οι δρόμοι των Ένωσης και Δημήτρη Μαυροειδή αναμένεται να συνεχίσουν να ακολουθούν την ίδια πορεία και την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν -η οποία θα είναι η 7η στην πλούσια καριέρα του έμπειρου “ψηλού”.

Με διάλειμμα μιας σεζόν, το 2018-2019, ο 37χρονος πλέον center πορεύεται με τους κιτρινόμαυρους αδιάκοπα από το 2015 και μαζί τους έχει ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές και νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πέρυσι, εμφανίστηκε σε 19 ματς στη Basket League και πρόλαβε να μετρήσει 6 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική.

Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».