Το ανανεωμένο Περιστέρι βρίσκεται στις πρώτες μέρες προετοιμασίας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής, ενώ πριν λίγη ώρα έκανε γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών του. Οι “Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης” θα δώσουν οκτώ απαιτητικά παιχνίδια προετοιμασίας με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα Πατρών και την Sassari, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν ετοιμότεροι για τις υποχρεώσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και το BCL.

Aναλυτικά:

Οκτώ φιλικά παιχνίδια θα δώσει το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι στις 2 Σεπτεμβρίου με την ΑΕΚ στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι δυο αναμετρήσεις για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στις 9 Σεπτεμβρίου με την ΑΕΚ και στις 10 Σεπτεμβρίου με τον Παναθηναϊκό.

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ένα ακόμη παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου οι «κυανοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων θα ολοκληρωθεί με δυο αγώνες στην Ιταλία.

Το Περιστέρι bwin θα ταξιδέψει στη γειτονική χώρα, όπου θα αναμετρηθεί με τη Σάσαρι στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Περιστερίου bwin:

2/9 ΑΕΚ – Περιστέρι bwin
5/9 Περιστέρι bwin – Απόλλων Πάτρας
9/9 Περιστέρι bwin – AEK (4ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
10/9 Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός (4ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
13/9 Παναθηναϊκός – Περιστέρι bwin
16/9 Περιστέρι bwin – ΠΑΟΚ
22/9 Σάσαρι – Περιστέρι bwin
24/9 Σάσαρι – Περιστέρι bwin.