Το Περιστέρι έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά απέναντι στον Παναθηναικό με όπλο φυσικά την πολύ καλή του άμυνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Denmon με 14 πόντους ενώ από τους Πράσινους ξεχώρισε ο Ponitka με 17.

Ξεκίνημα της αναμέτρησης με το Περιστέρι να πατάει πιο καλά στο παρκέ και τον Παναθηναικό να κάνει ήδη τρία λάθη στα πρώτα δύο λεπτά (6-0). Με ένα γρήγορο σερί όμως 7-0 οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά (10-11). Το Περιστέρι όμως απάντησε ανοίγωντας το γήπεδο και πιέζοντας τη μπάλα και με μπροστάρη το Bilan προηγήθηκε με 18-11 αλλά ο Παπαγιάννης φρόντισε με το τέλος της πρώτης περιόδου να μειώσει στον έναν για την ομάδα του. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί και διατηρούσαν ένα ισχνό προβάδισμα έναντι των Πρασίνων με αποτέλεσμα να κλείσουν το πρώτο μέρος στο +4 (33-29).

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αγριεμένοι και η ομάδα του Σερέλη μουδιασμένη. Με πρωταγωνιστή τον Denmon, το Περιστέρι πήρε για πρώτη φορά διαφορά 14 πόντων (46-32). Lee και Μποχωρίδης πιέζονταν από τα αντίπαλα guard των γηπεδούχων και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Μοναδικός επιθετικός πόλος για τον Παναθηναικό ήταν ο Παναγιώτης Καλαιντζάκης. Ο ρυθμός άνοιξε και πάλι με τη διαφορά να ανεβαίνει στους 17 (57-43). Στη τέταρτη περίοδο, ο Ponitka προσπαθούσε ουσιαστικά μόνος του και με ένα δικό του σερί μείωσε στους έξι (61-55). Ευθύς αμέσως όμως, Coleman και Hummer ανοίγουν και πάλι τη ψαλίδα (68-55). Ο Κασελάκης ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη με τρίποντο 1,5 λεπτό πριν τη λήξη, η διαφορά διατηρήθηκε σε διψήφια επίπεδα και το Περιστέρι ισοφάρισε τη σειρά.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 33-29, 61-46, 73-58.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.