Το Περιστέρι έπειτα από την άνετη νίκη απέναντι στην Bnei Herzliya για την πρεμιέρα του BCL, ξεκίνησε με το “δεξί” και στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ (85-77), με τον νικητή να κρίνεται στο τέλος. Επί της ουσίας οι Θεσσαλονικείς ήταν μπροστά στο σκορ (70-73) στα 3,5 λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο ο εξαιρετικός Denmon αφού έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (74-73), έκανε και ένα μεγάλο κόψιμο, που διατήρησε την ομάδα του στην πρωτοπορία.

Βέβαια το συγκρότημα του Σπανούλη διατήρησε για αρκετό διάστημα τους αντιπάλους τους μακριά από το καλάθι, ενώ βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις στην επίθεση διεύρυνε το υπέρ του προβάδισμα στα τελευταία δευτερόλεπτα και εν τέλει πήρε το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα που ήταν πάρα πολύ ισορροπημένος σε όλη την διάρκειά του.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο clutch Denmon με 23 πόντους και 8/15 σουτ, με τον Bilan να είναι σε ακόμη ένα παιχνίδι πολύ καλός με 18 πόντους και επτά ριμπάουντ, την στιγμή που το φράγμα των 10 πόντων ξεπέρασαν και οι Francisco και Κασελάκης με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη ο Ηands κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του, καθώς πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε επτά ριμπάουντ, ενώ ο Franke απέδειξε πόσο καλός σκόρερ είναι με τους 23 πόντους που σημέιωσε.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 44-42, 59-60, 85-77

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ