Το Game 2 των Τελικών του Πρωταθλήματος είχε δραματικό φινάλε, με τον Παναθηναϊκό τελικά να επικρατεί επί του Ολυμπιακού, να κάνει το 1-1 στην σειρά και να διακόπτει το σερί των 14 αναπάντητων νικών των Πειραιωτών. Πάντως η χθεσινή αναμέτρηση είχε και έντονο τρίτο ημίχρονο, καθώς η πλευρά των “ερυθρολεύκων” έκανε λόγο για επίθεση στην αποστολή της πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ λίγο μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωσε για την διαιτησία του παιχνιδιού.

Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε υβριστική συμπεριφορά του Μπαρτζώκα κατά μελών του, με τον Ολυμπιακό να απαντά και τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να ανταλλάσσουν εκατέρωθεν ανακοινώσεις μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η απάντηση στα όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον προπονητή μας, Γιώργο Μπαρτζώκα…

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδης.

Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ.Μπαρτζωκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη.

Φτάνει με τα ψέματα”.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού:

Πρώτον, αναφερόμασταν στη συμπεριφορά του κ. Μπαρτζώκα απέναντι σε φιλάθλους και ανθρώπους της ομάδας μας κατά την έξοδό του από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα. Δεύτερον, όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μπαρτζώκας δεν βρίζει ποτέ…“.

Η δεύτερη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Αναφέρονται σε αυτούς που πέταγαν ποτήρια στον Γιώργο Μπαρτζωκα όταν αποχωρούσε ή σε αυτούς που έσπρωχναν τον Χρήστο Μπαφέ ή σε αυτούς που μουντζώναν τον Σάσα Βεζενκοφ και του έλεγαν να πάει να γα..εί όταν αποχωρούσε τραυματίας και υποβασταζόμενος;”.

Η νέα απάντηση του Παναθηναϊκού:

Πηγαίντε για ύπνο και να θυμάστε ποιοι στα αλήθεια είστε…“.