Παρά το γεγονός πως επέστρεψε από το -21, ο Απόλλωνας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Προμηθέα που είχε σαφώς περισσότερες λύσεις. Έτσι, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη με προπονητή τον Χριστόπουλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Conditt με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ κυριαρχόντας σε άμυνα και επίθεση ενώ από πλευράς Απόλλωνα μεγάλο παιχνίδι έκαναν οι Griffin και Καράμπελας με 23 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και με διάθεση να τρέξει το γήπεδο. Το αρχικό 0-6 ανάγκασε τον κόουτς Χριστόπουλο να καλέσει από νωρίς timeout. Ο Προμηθέας βρήκε τις λύσεις κυρίως μέσω των Cowan και Conditt αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με ατομικές πρωτοβουλίες των Griffin και Sylla ενώ μάλιστα ο δεύτερος κυριαρχούσε και στους αιθέρες. Η διαφορά πήγε και πάλι στο +6 για τον Απόλλωνα με τον Griffin να κάνει το step up σε αυτή τη πρώτη περίοδο. Oι γηπεδούχοι αντέδρασαν με ένα γρήγορο 10-0 και έφεραν το ματς στα ίσια (22-22). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Προμηθέας αύξησε τη πίεση του στην άμυνα και με πρωταγωνιστές τους Γκίκα, Μουράτο και Τσαιρέλη πήρε το προβάδισμα με πέντε πόντους (29-24). Ο Griffin εξακολουθούσε να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα και με το δευτερό του τρίποντο και τον 12ο προσωπικό του πόντο μείωσε στον ένα (30-29). Παρά την αστοχία των γηπεδούχων πίσω από τα 6,75, ο Cowan άνοιγε τους διαδρόμους και έβρισκε λύσεις στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια στο +4 (41-37).

Στο δεύτερο μέρος, ο Προμηθέας μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και προηγήθηκε για πρώτη φορά με διαφορά δέκα πόντων (47-37). Ενώ το λει απ του Μουράτου ανέβασε τη διαφορά στους 13 (50-37). Ο Griffin συνέχισε από εκεί που σταμάτησε και με τρίποντο έδωσε τους πρώτους πόντους του Απόλλωνα στο πέμπτο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου. H ψαλίδα άνοιξε ακόμη περισσότερο με τον Dangubic να ηγείται επιθετικά και έτσι ο Προμηθέας να ολοκληρώνει επιμέρους σκορ σε αυτό το διάστημα 23-5. Στη τέταρτη περίοδο τα δύο σερί τρίποντα του Μαστρογιαννόπουλου έριξαν την διαφορά στους 14 (64-50). Μάλιστα, οι διαδοχικοί πόντοι του Καράμπελρα έριξαν την διαφορά σε μονοψήφια νούμερα (64-55). Ωστόσο, ο Kulboka ήρθεμε τρίποντο να ξεκολλήσει την ομάδα του. Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο tempo με τον Απόλλωνα να ρίχνει τη διαφορά στους 7 (73-66). Το κρεσέντο όμως του Μουράτου δεν άφησε να κατέβει και άλλο η διαφορά. Ο Conditt ουσιαστικά με την εκπληκτική του εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια σφράγισε την νίκη του Προμηθέα.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 41-37, 64-43, 80-71.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.