Ο Χρήστος Σερέλης έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ ανέφερε ότι επικρατεί στενοχώρια στην ομάδα του, καθότι έφτασε κοντά στην νίκη. Από εκεί κι έπειτα υπογράμμισε ότι το “τριφύλλι” έπαιξε στα ίσα τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί όταν περάσαμε μπροστά μπορούσαμε να λυγίσουμε τον αντίπαλο. Είχαμε ένα ανοικτό σουτ στο τέλος για να πάρουμε πάλι την πρωτοπορία. Κάναμε πάρα πολύ καλή προσπάθεια, δεν το παρατήσαμε ποτέ και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Να δούμε τα λάθη μας και την Πέμπτη να ισοφαρίσουμε τη σειρά.

Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και να διαβάσουμε καλύτερα και το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έλειψε το καθαρό μυαλό στην αρχή, δε γίνεται να μπουν όλα σουτ.

Δεν μας καταρρακώνει τίποτα, θα παλέψουμε τη σειρά και πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Ήρθαμε στο ΣΕΦ, παίξαμε στα ίσια. Να δουλέψουμε σκληρά να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση».