Ο Παναθηναικός ηττήθηκε από το Περιστέρι στο Game 4 της σειράς των ημιτελικών της Basket League και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο Game 5 στο ΟΑΚΑ.

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του, στη βιασύνη που υπήρχε στη τελική απόφαση και τέλος τόνισε πως μοναδικός σκοπός είναι η νίκη πλέον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την νίκη. Νομίζω ότι επιθετικά τα 18 λάθη είναι ένα τεράστιο νούμερο, όπως και η αστοχία μας στα τρίποντα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση στο πρώτο μέρος και δώσαμε το δικαίωμα στο Περιστέρι να πάρει διαφορά και να την κρατήσε.

Όλο το ματς είναι σημαντικό. Κάναμε λάθη σε όλο το ματς. Λάθη που μπορούμε να τα αποφύγουμε. Δεν είχαμε καλές επιλογές, δεν είχαμε περιστροφές και κολλήσαμε στην επίθεση. Είναι λογικό να γίνονται λάθη, αλλά εκτός από την προσπάθεια του Περιστερίου όλα εξαρτώνται από εμάς. Από το πως διαχειριζόμαστε τις επιθέσεις. Από την υπομονή μας και την τελική απόφαση.

Η σειρά είναι όπως είναι ο Παναθηναϊκός όλη τη σεζόν. Ψυχολογικά όταν χάνουμε το μομέντουμ αργούμε να ξαναβρούμε τον ρυθμό και τα πατήματά μας. Και χάνουμε τον έλεγχο στην άμυνα. Και πριν έρθω εγώ και όσο είμαι εγώ. Αυτά είναι για το τέλος της σεζόν. Τώρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς”.