Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, καθότι επεσήμανε ότι το Περιστέρι έπαιξε μοντέρνο μπάσκετ παρά το κακό της ξεκίνημα. Από εκεί κι έπειτα έκανε κι ένα ευρύτερο σχόλιο για την πορεία των “κυανοκίτρινων” την φετινή σεζόν, λέγοντας ότι έχει παλέψει σκληρά για να φτάσει ως εδώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί, όμως στις άλλες τρεις περιόδους παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, μοντέρνο σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε καλή επικοινωνία και συνεργασίες, κλείσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πάλι εξαιρετικοί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωσή τους, δεν είναι το πιο εύκολο να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος η 3η θέση και είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και στο επόμενο.

Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο και απαιτώ μάξιμουμ συγκέντρωση, παλέψαμε σκληρά για να είμαστε εδώ. Φέραμε τον Παναθηναϊκό σε 5 παιχνίδια, δε γίνεται εύκολα αυτό. Δεν κάναμε ποτέ πάνω από δύο ήττες συνεχόμενες, πάντα αντιδρούσαμε».