Οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης και Πέτρος Παπαπέτρου θα είναι η τριάδα των διαιτητών του τελικού του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ3) Δεν εκπροσωπήθηκαν οι “πράσινοι” στην κλήρωση των διαιτητών.

Οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης και Πέτρος Παπαπέτρου θα είναι οι τρεις διαιτητές του σημερινού (2/10) τελικού του Super Cup στην Ρόδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (21:00 ΕΡΤ3 ), όπως προέκυψε από την κλήρωση.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η ΚΕΔ χαρακτήρισε από καλό έως πολύ καλό το επίπεδο της διαιτησίας στους δύο ημιτελικούς, αναφέροντας ότι δεν υπήρχε λόγος να εξαιρεθεί κάποιος για αγωνιστικό λόγο. Στην κληρωτίδα είχαν μπει και η Βασιλική Τσαρούχα, ο Βασίλης Πιτσίλκας και ο Δημήτρης Ζαχαρής. Ο Αναστάσιος Κάρδαρης εξαιρέθηκε από την κλήρωση του τελικού επειδή έπρεπε να αποχωρήσει νωρίτερα από την Ρόδο λόγω υποχρεώσεών του στο Basketball Champions League, με αποτέλεσμα να οριστεί αυτόματα στον μικρό τελικό.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στην κλήρωση ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε εκπρόσωπο, σε συνέχεια της χθεσινής (1/10) αποχώρησής του από την κλήρωση των ημιτελικών

Τον μικρό τελικό, ανάμεσα σε Κολοσσό και Προμηθέα (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) θα διευθύνουν οι Βασιλική Τσαρούχα, Δημήτρης Ζαχαρής και Αναστάσιος Κάρδαρης.