Μετά την πρώτη του αναγνωριστική σεζόν στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League με τα χρώματα της ομάδας, ο Κολοσσός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) με κάθε επισημότητα την επέκταση της κοινής του πορείας με τον Μάνο Χατζηδάκη μέχρι και το καλοκαίρι του 2024!

Πέρυσι, ο Χατζηδάκης εμφανίστηκε σε 23 παιχνίδια στη Basket League για τους Ροδίτες και πρόλαβε να μετρήσει 3 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 9 αγωνιστικά λεπτά.

Πλέον, παραμένει στο νησί των ιπποτών για τα επόμενα δύο χρόνια ευελπιστώντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από την κατάληψη της τρίτης θέσης στο βαθμολογικού πίνακα της περσινής λίγκας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η εν λόγω ανανέωση είναι η δεύτερη σημερινή κίνηση για το συγκρότημα του κόουτς Παπαθεοδώρου, μετά και τη μεταγραφική προσθήκη του Χρήστου Ιορδάνου από το Ψυχικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάνο Χατζηδάκη, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο Μάνος Χατζηδάκης μετακόμισε στη Ρόδο το καλοκαίρι του 2021 και τη σεζόν που ακολούθησε, βοήθησε και εκείνος με τη σειρά του για την εξαιρετική πορεία που είχε η ομάδα μας, με την κατάληψη της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League».