Μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που είχε ανανεώσει την κοινή του πορεία με την ομάδα ήδη από τις 9 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Αρσενόπουλος αποτελεί τον δεύτερο παίκτη από το περσινό σύνολο του Ιωνικού που παραμένει στη Νίκαια και τη νέα αγωνιστική περίοδο (2022-2023). 

Ο 22χρονος αθλητής, που έχει περάσει φυσικά και από τον Ολυμπιακό, βρέθηκε για πρώτη φορά στον Ιωνικό κατά την περασμένη σεζόν, όταν σε 19 ματς στη Basket League πρόλαβε να μετρήσει 7 πόντους και να βάλει το δικό του ξεχωριστό λιθαράκι στην παραμονή του συλλόγου του στην κατηγορία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στη Νίκαια με ελεύθερη μεταγραφή οι Γιώργος Πετανίδης, Κωνσταντίνος Κορκόντζελος, Diego Kapelan και Deontae Hawkins.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάτοικος Νίκαιας για ακόμη μία σεζόν θα παραμείνει ο Νίκος Αρσενόπουλος, με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 19 Μαϊου 2000) Έλληνας γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου αγωνίστηκε για μία διετία (σ.σ. 2016-2018).

Εκεί κατέκτησε το Πρωτάθλημα Εφήβων, όντας ο MVP της διοργάνωσης, ενώ αποτέλεσε και μέλος της κορυφαίας πεντάδας.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στο Ψυχικό, για να επιστρέψει το 2019 στους «ερυθρόλευκους», με σκοπό να βοηθήσει την αναπτυξιακή ομάδα.

Ακολούθησε η παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου, από όπου και μετακόμισε στον Πλάτωνα για χάρη του Ιωνικού.

Την περασμένη χρονιά κατέγραψε 19 συμμετοχές με μ.ο. 7,1 πόντους ανα παιχνίδι. Ο Νίκος Αρσενόπουλος είναι έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του υπό τις οδηγίες του Άγγελου Τσίκληρα”.