Όπως σας είχε ενημερώσει ήδη από το βράδυ της Κυριακής (28/8), ο Άγγελος Τσίκληρας συνεχίζει -και με επίσημη μορφή πια- στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας. 

Μπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν στην ΚΑΕ, με τον Ερασιτέχνη να επιδεικνύει απαράμιλλο ενδιαφέρον να επαναφέρει ξανά την ομάδα της πρωτεύουσας εκεί που της αξίζει, αλλά η παραμονή του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο του συλλόγου και τη νέα σεζόν ήταν το πρώτο βήμα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Άγγελος Τσίκληρας θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του προπονητή και τη νέα αγωνιστική περίοδο. General Manager αναλαμβάνει ο Θανάσης Δούνης.

Η ΚΑΕ Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Τσίκληρα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος προπονητής για τη νέα σεζόν στην Basket League.

Ο Άγγελος Τσίκληρας ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της, τόσο την περασμένη σεζόν 2021-2022, όσο και τη σεζόν 2020-2021 στην Basket League.

Η φιλοσοφία και το πλάνο παραμένουν ίδια και αυτά είναι η ανάπτυξη νέων Ελλήνων παικτών.

Ακόμη η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Δούνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του General Manager. Ο Θανάσης Δούνης επιστρέφει στην ΚΑΕ Ιωνικός στη θέση του General Manager, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο προπονητικό και τεχνικό σταφ”.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναλάβω τη θέση του προπονητή. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, παρά μόνο η σκληρή δουλειά στο παρκέ. Με τη στήριξη του Ερασιτέχνη Ιωνικού και του κόσμου της Νίκαιας όλοι μαζί ευελπιστούμε για κάτ ι καλό τη νέα σεζόν».