Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ιωνικού ο Άγγελος Τσίκληρας, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους Νικαιώτες αν και κατάφεραν να επικρατήσουν στην πρεμιέρα της Α1 επί του Κολοσσού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι λόγοι που ο ικανός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των “κυανόλευκων” είναι προσωπικοί και μάλιστα ήδη οι ιθύνοντες του οργανισμού κινούν τις διαδικασίες για την αντικατάστασή του.

Ο πρώτος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Τσίκληρα στον Ιωνικό είναι ο Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος είναι πιθανό να επιστρέψει στην χώρας μας έπειτα από μία τριετία όταν και είχε τα ηνία του Πανιωνίου. Ένα όνομα που επίσης είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Νίκου Παπανικολόπουλου, του οποίου η τελευταία ομάδα ήταν η Λάρισα πριν από ένα χρόνο.

Πάντως στην λίστα των Νικαιωτών βρίσκεται κι ο αντικαταστάτης του Παπανικολόπουλου στους Θεσσαλούς Φώτης Τακιανός, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε και κορυφαίος προπονητής της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια η περίπτωση του δεν είναι τόσο εύκολη, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Ιωνικός θέλει να βρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον εκλεκτό, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.