Ο Insider έρχεται ξανά με αποκαλύψεις. Και σας πληροφορεί ότι τα περιθώρια είναι στενά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κι απαγορευτικά. Τι γίνεται με Μαρούσι και Τρίτωνα; Υπάρχει ενδεχόμενο για wild card;

Ακόμα δεν είχε τελειώσει καλά- καλά το final-4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και είχαν αρχίσει οι ψίθυροι. Αυτοί θα ανέβουν, αυτοί θα πέσουν, αυτοί δε μπορούν. Τίποτα δεν ισχύει ως τώρα και σας το λέει ο Insider. Όμως πρέπει να κάνετε υπομονή για δύο εβδομάδες.

Σας τα είχαμε πει όλα εδώ. Και για τις wild cards στην Elite League που ίσως γίνουν δύο. Μετά σας αναφέραμε και το νέο πλάνο για την Elite League. Τώρα θα πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα σας δώσουμε κι άλλες πληροφορίες.

Για να μην αργούμε, θέμα πρώτο και βασικό: Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιες ομάδες θα αγωνιστούν σε κάθε κατηγορία. Πρόθεση συμμετοχής λέγεται αυτό. Αν μέχρι τότε το Μαρούσι και ο Τρίτωνας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δηλώσει συμμετοχή στην Elite League τότε η κατάσταση θα ξεδιαλύνει.

Διότι θα θεωρούν σίγουρη τη συμμετοχή στην Basket League. Παρεμπιπτόντως αν ΔΕ δηλώσουν συμμετοχή στην Elite League τότε δε θα παίξουν εκεί ό,τι κι αν γίνει. Ακόμα κι αν δεν καταφέρουν ν’ αγωνιστούν στην Basket League.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα ότι δηλαδή μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχουμε μια εικόνα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό διότι ήδη θα υπάρχει μια κατεύθυνση για τις wild cards. Αυτό είναι και το «κλειδί»: Προϋποθέσεις, προοπτική, επιθυμία. Δε φτιάχνεται το μπάσκετ με αρνήσεις ή ηρωισμούς παρά μόνο με προοπτική και μάλιστα ξεκάθαρη.

Ο Insider θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα και θα σας πει ότι στην παρούσα χρονική στιγμή, όσοι εμπλέκονται με τον Ιωνικό Νίκαιας, λάθος, συγγνώμη, με την ΚΑΕ Διαγόρας Δρυοπιδέων με τον διακριτικό τίτλο «Ιωνικός Νίκαιας», σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή στην Elite League!

Δε ξέρω πως θα γίνει αυτό αλλά κι αν θα συμβεί τελικά, αλλά θα μπερδέψει πολύ την κατάσταση τουλάχιστον για ένα μεγάλο σημαντικό διάστημα κι εφόσον αυτή η ομάδα δεν κατέβει.

Τι θα κάνουν το Μαρούσι και ο Τρίτωνας λοιπόν; Προς το παρόν και οι δύο ανακοινώνουν μια λέξη: «ΘΕΛΟΥΜΕ». Τους το ευχόμαστε διότι κατέκτησαν την άνοδο μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική τους αξία.

Το αν θα τα καταφέρουν, θα το δούμε. Και να σας «ρίξω» και μια είδηση της τελευταίας στιγμής: Ο ΟΦΗ παίζει δυνατά για wild card στην Elite League. Επειδή ακούγονται δύο συγκεκριμένα ονόματα ομάδων, θα σας βάλει κι ένα τρίτο ο Insider.