Ο Νίκος Βετούλας έκανε δηλώσεις ενόψει της Media Day του Απόλλωνα Πάτρας και τόνισε ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Από εκεί κι έπειτα ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο, το οποίο απαρτίζεται από πολλούς Έλληνες και τέσσερις Αμερικανούς που γνωρίζουν τι εστί Basket League.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει υγεία. Το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οσον αφορά την ομάδα μας, έχουμε επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο και έχουμε δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά που ξέρουν την κατηγορία συν τους Αμερικάνους παίκτες που επίσης γνωρίζουν τα πρωτάθλημα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύμπαγες σύνολο, με ομοιογένεια και στο τέλος θέλουμε να είμαστε ευχαριστημένοι βάση των όσων είχαμε να δώσουμε. Αυτή την ομάδα θα την χαρακτηρίζει η προσπάθεια στο 100%.
Για τη πρεμιέρα με την Καρδίτσα, θα πω ότι είναι μία ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί λόγω των γνωστών γεγονότων και αυτό είναι δυσάρεστο. Πλέον έχουμε μπει στην προετοιμασία μας και σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Απόλλωνα, μας βοηθά στις δύσκολες στιγμές και μας στηρίζει για να κάνουμε το βήμα παραπάνω».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάιος Σκορδίλης:
«Κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος κρύβει εκπλήξεις και κινδύνους. Η Καρδίτσα έχει περάσει πολλά προβλήματα και καμία φορά αυτά τα θέματα συσπειρώνουν την ομάδα και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Περιμένουμε τον κόσμο στην πρεμιέρα να είναι δίπλα μας για να πάρουμε τη νίκη».