Ο Sasha Vezenkov αναδείχθηκε ως κορυφαίος παίκτης του περυσινόυ πρωταθλήματος κι έτσι βεραβεύτηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Super Cup. Ο 27χρονος άσος τόνισε ότι η περυσινή σεζόν ήταν δύσκολη για την ομάδα, ωστόσο τελικά πανήγυρισε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Ολυμπιακού κι όσους τον ψήφισαν ως κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος. Τέλος αναφορικά με την διοργάνωση του Super Cup τόνισε ότι η ευχή του είναι ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και να κερδίσει ο καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, καθώς και τους προέδρους της ομάδας, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, όπως και τα μέλη του σταφ. Δίχως αυτούς δεν θα έφτανα σε αυτό το βραβείο. Ήταν μια δύσκολη σεζόν και στο τέλος πανηγυρίσαμε.

Ελπίζουμε την νέα σεζόν να είμαστε όλοι υγιείς. Εύχομαι ένα πρωτάθλημα χωρίς βία, με γεμάτα γήπεδα και πολλά χαμόγελα. Όσο γι’ αυτό το διήμερο, εύχομαι ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και να κερδίσει ο καλύτερος».

Σλούκας: «Περήφανοι για όσα καταφέραμε πέρυσι»

Ο Κώστας Σλούκας ως μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος πήρε τον λόγο στην συνέντευξη τύπου του τρίτου Super Cup, λέγοντας ότι όλος ο οργανισμός των νταμπλούχων Ελλάδος είναι πολύ υπερήφανος για όσα πέτυχε πέρυσι. Ακόμη στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχαν όλο το σταφ κι η διοίκηση των Πειραιωτών μεταξύ τους, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι μία σεζόν με αντίστοιχες επιτυχίες φέτος. Τέλος ευχαρίστησε το νησί της Ρόδου για την φιλοξενία του τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος να μιλήσω. Όπως είπε και ο Σάσα, ήταν μια δύσκολη σεζόν που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα καταφέραμε.

Είχαμε μια άψογη συνεργασία με τον προπονητή, το σταφ, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες μου και θέλω να το σημειώσουμε. Ελπίζω σε μια αντίστοιχη φέτος.

Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ευχαριστώ πολύ τη Ρόδο για τη φιλοξενία σε αυτό το τουρνουά».

Παπαγιάννης: « Δεν πήγε καλά για εμάς η περυσινή σεζόν, να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναδείχθηκε κι αυτός με την σειρά του μέλος της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν, η οποία σύμφωνα με τα λέγόμενά δεν πήγε καλά για τους “πράσινους”. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να αντιστρέψει την κατάσταση την φετινή σεζόν, ενώ ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν αλλά και τους συμπαίκτες του, με τους οποίους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Για εμάς η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό.

Τους ευχαριστώ όλους για την διάκριση αυτή, χωρίς όσους συνεργάστηκα πέρυσι δεν θα τα κατάφερνα. Ευχαριστώ και όσους με ψήφισαν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».