Η άμεση επάνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έφερε χαμόγελα στην Καβάλα, που κράτησε στο τιμόνι της τεχνικής της ηγεσίας τον Ανδρέα Καραπιπερίδη και παράλληλα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Ετινόσα Ερεβμπενάζιε.

Ο σχεδιασμός δεν σταματάει εδώ και πέραν των ανοιχτών μεταγραφικών “μετώπων”, οι Μακεδόνες θέλουν να κρατήσουν παίκτες με προσφορά, καταφέρνοντάς τα με τον Γρηγόρη Παππά. Ο έμπειρος παίκτης έδωσε πολλές λύσεις στη φροντ λάιν και υπολογίζεται από τον προπονητή του, ο οποίος εισηγήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Παππάς καλύπτει με την ίδια ευχέρεια τις θέσεις “4” και “5”, είναι 26 ετών και πριν από την Καβάλα αγωνίστηκε στην Καρδίτσα, με την οποία πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στην Α2. Πιο πριν έπαιξε για μια διετία στον Χολαργό με τον οποίο το 2015-16 έφτασε στην 5η θέση στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ενώ στα πρώιμά του βήματα έπαιξε με επιτυχία σε Μαρούσι, Πανερυθραϊκό και Ψυχικό. Πρόκειται για παίκτη με καλό backround, καθώς είναι διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες, έχοντας παίξει 8 φορές με την Εθνική Νέων Ανδρών και 16 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Παίδων.