Σε έναν δραματικό αγώνα χθες ο Χαρίλαος Τρικούπης υπέταξε και την Ελευθερούπολη, με συνέπεια να πετύχει την δέκατη σερί νίκη του και να κοιτάζει προς το πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Παρόλα αυτά η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αυτών πολύ ποιοτικών ομάδων δεν τελειώνει εδώ, διότι οι Καβαλιώτες ισχυρίζονται ότι μέλη του ΔΣ τους δέχθηκαν επίθεση από 10 άτομα που ήταν οπαδοί του Μεσολογγίου, χωρίς να παρέμβει η διοίκηση των γηπεδούχων. Εν τέλει όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση όλη αυτή η ένταση ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας,την ώρα που μοιράστηκαν τα εύσημα στους υπόλοιπους φιλάθλους που παρεβρέθηκαν στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, καθώς δεν προξένησαν κάποιο πρόβλημα στην αποστολή των φιλοξενουμένων. Τέλος αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος ο ΓΣΕ έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες και τους προπονητές του Χαριλάου για την νίκη τους αλλά και την εν γένει συμπεριφορά τους όσο και στους διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση του Δ.Σ του ΓΣΕ.
Η ομάδα μας χθες γνώρισε την ήττα από τον Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, σε ένα δυνατό αγώνα που κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες, με σκορ 70-68.
Κατά την άφιξη της αποστολής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά.
Ωστόσο, μετά την λήξη του αγώνα καθώς η αποστολή μας αποσύρονταν στα αποδυτήρια, μια ομάδα οπαδών περίπου 10 ατόμων, χωρίς καμία πρόκληση, κατευθύνθηκαν απειλητικά προς μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε παράγοντες της ομάδας του Μεσολογγίου, οι οποίοι αντί να ηρεμήσουν την κατάσταση, συντάχθηκαν με τους οπαδούς. Ευτυχώς με την έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας, το συμβάν έλαβε τέλος.
Συγχαίρουμε τους παίχτες και τους προπονητές της ομάδας του Μεσολογγίου καθώς και την μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά προς την ομάδα μας.
Επίσης συγχαίρουμε τους τρεις διαιτητές του αγώνα για την άψογη εκτέλεση του έργου τους
Το Δ.Σ του ΓΣΕ. .