Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα έκανε ο Απόλλωνας Πάτρας. Οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού με ουγγρικό διαβατήριο, Ρασάντ Μπελ και των Ελλήνων παικτών, Ραφαήλ Τσουράκη και Αλκη Παππά.

Ο Μπελ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς έπαιζε στον Χολαργό και βοήθησε κι αυτός πολύ σημαντικά πέρσι την ομάδα να ανέβει στην Α1. Ο 36χρονος είχε 27 συμμετοχές με τον Χολαργό στην περσινή σεζόν και είχε μέσο όρο 16,3 πόντους και 4,6 ριμπάουντ.

Ο Μπελ είναι ένας πραγματικός γυρολόγος και έχει παίξει σε διάφορα σημεία του κόσμου όπως στην Κολομβία (Guerreros), Φινλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Κορέα (ET Land Elephants), στις Φιλιππίνες (Globalport), τη Σουηδία, την Ουγγαρία (Kormend και Szolnok), το Ιράκ (Duhok), τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Al Jazeera).

Ο 31χρονος γκαρντ, Αλκης Παππάς έχει φάει με το κουτάλι τις μικρές κατηγορίες, ενώ ανέβηκε με το Περιστέρι από την Β’ Εθνική στην Α2 και μετά στην Basket League.

O 28χρονος πάουερ φόργουορντ σέντερ, Ραφαήλ Τσουράκης έχει περάσει από τον Πανιώνιο με τον οποίο ανέβηκε από την Β΄Εθνική στην Α2 την σεζόν 2015-16, ενώ πέρσι έπαιζε στην Μ. Βρετανία με την φανέλας της Λιντς Φορς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας:

“Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση τριών νέων παικτών , των Bell Rashad, Άλκη Παππά και Ραφαήλ Τσουράκη που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο”.

 

Ο ΡΑΣΑΝΤ ΜΠΕΛ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ