Εντονη φημολογία έχε ξεσπάσει στην Πάτρα για επιστροφή του Κώστα Μακρή στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όχι όμως για το ποδόσφαιρο αυτή την φορά, αλλά για το μπάσκετ! Ο Κώστας Μακρής που συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ομογενείς της Αυστραλίας και έγινε γνωστός στην χώρα μας από την παρουσία του πριν μια 10ετία στην Παναχαϊκή (χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς έφυγε με καυγάδες και μηνύσεις και πολλά ακόμα), ακούγεται για μπάσιμο στο πατρινό μπάσκετ.

Ο Έλληνας ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας αγαπά την πατρίδα και τον αθλητισμό κι αν και έφυγε με πολλά παράπονα (για πολλούς που βρέθηκαν κοντά του και θεωρεί ότι του έφαγαν τα λεφτά), έχει σύμφωνα με πληροφορίες προσεγγιστεί από πατρινούς παράγοντες για να αναλάβει τον ιστορικό Απόλλωνα. Μάλιστα οι ίδιοι άνθρωποι του λένε ότι με λίγα χρήματα για το οικονομικό του στάτους μπορεί να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε μεγάλες επιτυχίες και ακόμα και στην Ευρώπη καθώς αυτή η ομάδα έχει τον κόσμο και όχι ο Προμηθέας όπως του ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Τι θα κάνει ο Μακρής κι αν αληθεύουν οι πληροφορίες θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Πάντως στον Απόλλωνα κάνουν τα δικά τους όνειρα ακόμα και για άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια!