Του Γιώργου Νικολάου
25/01/2012 (16:29)

O Δημήτρης Παπανικολάου “κολυμπάει” με το “καλημέρα” στα “βαθιά νερά”, κι ας μην έχει θάλασσα η Τρίπολη. O νέος τεχνικός της ΑΕΚ “αποκάλυψε” στην “ΩΡΑ των σπορ” τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Νίκου Γεωργαντζόγλου.Ο Παπανικολάου δήλωσε:

“Για τρεις λόγους είπα το “ναι” στην ΑΕΚ. Ο πρώτος γιατί είναι η ΑΕΚ και χαίρομαι, που ξεκινάω την προπονητική καριέρα μου από την ΑΕΚ. Ο δεύτερος γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις και το ξέρετε. Και τρίτος, το γεγονός, ότι η ΑΕΚ έχει ποιοτικό ρόστερ. Παρακολουθούσα, αλλά και πληροφορήθηκα αρκετά για τους παίκτες, τους οποίους πιστεύω! Έχουν αντίληψη, έχουν αξία”.

Ο “Παπ” είπε ακόμη: “Με ενδιαφέρει να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να κάνουμε καλή προπόνηση, όπως έγινε σήμερα (χθες). Δεν θα μιλήσω για ανόδους. Θα πω, ότι πάμε βήμα-βήμα. Εγώ θέλω τον κόσμο της ΑΕΚ κοντά μας. Θέλω να έλθει στη Ζωφριά το μεθεπόμενο Σάββατο, αλλά προηγείται ο αγώνας του Σαββάτου με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Η Α2 μοιάζει με την ισπανική Α1 στον ανταγωνισμό. Να δουλέψουμε χρειάζεται και να μην αποπροσανατολιζόμαστε με άλλα θέματα. Προέχει να το ευχαριστηθούμε, όπως είπα. Ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε την άνοδο, θα ξέρουμε, ότι προσπαθήσαμε”.