Του Γιώργου Νικολάου
23/01/2012 (15:59)

Οι “πολεμικές” κραυγές, ή πάσης φύσεως “μαχητικά” αποφθέγματα, στον αθλητισμό δεν αποτυπώνονται με ακρίβεια, προδίδουν, ωστόσο, την κρισιμότητα των στιγμών. Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου συνηθίζει να εκφράζεται μέσω των προσωπικών του σελίδων στο Facebook και να στέλνει εσχάτως μηνύματα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ στο ένα από τα “προφίλ”, που διατηρεί επέλεξε τη σπαρτιατική ρήση “Η ταν ή επί τας“, θέλοντας να προσδιορίσει την απαιτητή ανάγκη για την κατάκτηση της νίκης στον “Τελικό” της 28ης Ιανουαρίου με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη. Στο δεύτερο “προφίλ” επανέλαβε τη δική του ρήση, που παραπέμπει στις ημέρες της κρίσης με Δημήτρη Λιόγα: “ΑΕΚάρα υπεράνω προσώπων”.

Μπορεί βέβαια αυτή η ρήση να σημαίνει πολλά, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Στην προαναγγελία, πάντως, του αγώνα Αρκαδικός-ΑΕΚ επέλεξε τον … Φώτη Βασιλόπουλο στη φωτο-προφίλ και μάλιστα από την αναμέτρηση με τον αριθμό 21 (βλέπε ORIGINAL 21) χαραγμένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Οι προεδρικοί συμβολισμοί είναι κατά την ταπεινή μας άποψη προφανείς…