Του Γιώργου Νικολάου
23/01/2012 (20:11)

Ο Δημήτρης Λιόγας αποχώρησε με λιτή δήλωση από την ΑΕΚ, ο Νίκος Γριμάνης, όμως, που είχε συμβάλλει στην πρόσληψη του, αλλά και βοήθησε ποικιλοτρόπως την ΑΕΚ και τη διοίκηση ξέσπασε για την επιλογή Γεωργαντζόγλου και… αποχωρεί με αστραπές και βροντές. Ο “Ενωσίτης” επιχειρηματίας, που βρέθηκε στο πλευρό του Γεωργαντζόγλου πολύ πριν ν’ αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ, ξέσπασε στο basketblog.gr:

“Λυπάμαι για ό,τι έγινε σήμερα. Αναρωτιέμαι γιατί ο πρόεδρος της ΑΕΚ με τον οποίο μίλησα στη μία το μεσημέρι, με διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει θέμα Λιόγα και το απόγευμα στη Ζωφριά έμαθα  έκπληκτος ότι τον απέλυσε. Άρω την εμπιστοσύνη μου και τη στήριξη μου στον πρόεδρο και  στην προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Εύχομαι πραγματικά η ΑΕΚ να μη κινδυνεύσει και να παραμείνει στην κατηγορία. Κανένας, πάντως, δεν έχει δικαίωμα να “παίζει” με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι το “μαγαζί” κανενός. Όσοι αυτοπροσδιορίστηκαν θεματοφύλακες της ιστορίας της θα πρέπει να είναι διορατικοί και να μην κινούνται στα όρια του παρασκηνίου”.