Του Γιώργου Νικολάου
23/01/2012 (17:50)

Η συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Γεωργαντζόγλου και τον Δημήτρη Λιόγα θα γίνει σε λίγο…  Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ συναντιέται αυτή την ώρα με τους παίκτες στη Ζωφριά, προκειμένου να αναζητήσει τις αιτίες της κακής εμφάνισης στην Κηφισιά, αλλά η έντονη φημολογία που κρατά από χθες το βράδυ, θέλει τον Γεωργαντζόγλου να έχει λάβει αποφάσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ διαμηνύει σε συνεργάτες του, ότι είχε μεν επαφή με τον δικηγόρο του Δημήτρη Παπανικολάου, αλλά η επαφή αφορούσε “στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού” και στο “αγκάθι των 330 χιλιάδων ευρώ, που οφείλονται στον παίκτη” και όχι στην “τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ”. Βοά ο τόπος, ωστόσο, ότι επίκειται και συνάντηση απόψε με τον παίκτη και επίδοξο προπονητή. Το ψιθύριζαν ακόμη και… υπάλληλοι της ΚΑΕ στη Ζωφριά!

Οι σχέσεις Γεωργαντζόγλου-Λιόγα υπήρξαν ψυχρές “σχεδόν από την πρώτη ημέρα” ανάληψης των καθηκόντων του δεύτερου, αφού τους δύο άνδρες διέπει διαφορετική φιλοσοφία. Τι ακριβώς συμβαίνει θα αποδειχθεί εντός της ημέρας, κυρίως δε μετά τη συνάντηση Γεωργαντζόγλου-Λιόγα. Οι δύο τους έχουν πολλά να πουν.