Τις σημαντικότερες ημέρες της πρόσφατης ιστορίας του διανύει ο Κόροιβος, ο οποίος έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 (5 νίκες – 1 ήττα) και φιγουράρει πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Ηλείας, έχει βάλει πλέον γερές βάσεις για την επίτευξη του αντικειμενικού της στόχου, που είναι η ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της σωτηρίας, όμως αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, ο πήχης έχει αρχίσει να… ανεβαίνει. Οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο κόουτς Βασίλης Νιπεργιάλης, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, όμως είναι δύσκολο να τιθασευτεί ο ενθουσιασμός, ειδικά των φιλάθλων που έδωσαν βροντερό παρών στο παιχνίδι με το Ηράκλειο.

Οι άνθρωποι του Κοροίβου ξέρουν βέβαια ότι τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμη, καθώς το πρόγραμμα αρχίσει και παίρνει την… ανηφόρα, από την επόμενη κιόλας αγωνιστική, όπου η ομάδα δοκιμάζεται στη Κηφισιά, κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕΝΚ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πρόκληση για το συγκρότημα της Ηλείας, το οποίο θα κληθεί να μετρήσει τις δυνάμεις της, κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α1.