Στον Ερμή επιθυμούν να κλείσει άμεσα το κεφάλαιο “Καμαριώτης” και παρά τις αρχικές τους διαθέσεις για την παραμονή του αθλητή, η διάθεση του ταλαντούχου γκαρντ να παίξει στην Α1 (με τον Ίκαρο Χαλκίδας) οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα τη διοίκηση του Ερμή να δεχτεί την πρόταση του Ικάρου.

Αν και η προσφορά της ομάδας της Χαλκίδας δεν ικανοποιεί στο έπακρο τον Ερμή, οι ιθύνοντες των “πρασίνων” είναι διατεθειμένοι να ανοίξουν την πόρτα τηςεξόδου στο ταλαντούχο Θανάση Καμαριώτη, καθώς φιλοσοφία του συλλόγου είναι να μην στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο των αθλητών της. Οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί το επόμενο 48ωρο.

Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν ο Ερμής καλύψει το μεγάλο κενό του Καμαριώτη για το οποίο έχει γίνει επίσημη πρόταση στα “Αστέρια” (πρότυπη ακαδημία του Θ. Ροδόπουλου) για την απόκτηση του 18χρονου γκαρντ Στέλιου Πουλιανίτη.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Πουλιανίτη θα σημαίνει αυτόματα και παραχώρηση του Καμαριώτη. Βέβαια για τον εν λόγω αθλητή υπάρχουν προτάσεις από τις ομάδες της Α1 της πόλης μας και η υπόθεσή του φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Πάντως στον Ερμή βασίζουν πολλά στον νεαρό ο οποίος προορίζεται για πλέι μέικερ της ομάδας παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του. Αυτό το στοιχείο αποτελεί και έξτρα κίνητρο για τον αθλητή που σε περίπτωση που επιλέξει την Α1 ίσως λάβει πολύ μικρό χρόνο σε σχέση με αυτόν στον Ερμή.