Οπως το λέει εκείνο το τραγούδι… “Μα που να πάω, που σ’  αγαπώ τόσο πολύ, μα που να πάω, εσύ είσαι όλη μου η ζωή”. Η Καρδίτσα είναι η αγάπη και η ζωή του Βαγγέλη Παπαδόπουλου. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ ήταν ήδη 5 χρόνια στην ομάδα. Ανέβηκε μαζί της τρεις κατηγορίες και σε πέντε χρόνια και έφτασε ως την Α2. Και ήταν και ο αρχηγός της. Μετά απ’ όλα αυτά… που αλλού να πήγαινε; Ο Παπαδόπουλος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας της Α2 και έτσι ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει για 6η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, την Καρδίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καρδίτσας για την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Παπαδόπουλου:

«Με τον αρχηγό Βαγγέλη Παπαδόπουλο και τη νέα χρονιά !!! Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με το Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός της ομάδας μας θα φορά για έκτη συνεχόμενη περίοδο την «κυανόλευκη» φανέλα και θα είναι παρών στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών. 

Η παρουσία του Καρδιτσιώτη σέντερ στο ρόστερ της ομάδας μας, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την άνοδο και την καταξίωση όχι μόνο του συλλόγου, αλλά και συνολικά του μπάσκετ της περιοχής μας. Μετρώντας πέντε σεζόν και τρεις ανόδους με την ομάδα μας, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ήταν από τους κύριους συντελεστές που ο Α.Σ.Κ. βρέθηκε σε αυτό το διάστημα από την Α1 Θεσσαλίας, στην Α2 Εθνική ανδρών.
Για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ο Βαγγέλης θα ηγηθεί της ομάδας, προσφέροντάς της προσωπικότητα και αγωνιστική ποιότητα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών».